Καλώς ήρθατε στην Akahai

Η ΑΚΑΗΑΙ ιδρύθηκε το 2004 στην Αθήνα από   την Σοφία Ξουράφη,  πρώην στελέχος μεγάλων πολυεθνικών με μεγάλη εμπειρία στον ιατροτεχνολογικό χώρο. Από το 2012, η εταιρεία αποκτά μόνιμη παρουσία στη Βόρεια Ελλάδα με την ίδρυση γραφείου στη Θεσσαλονίκη.

Η ομάδα της ΑΚΑΗΑΙ χαρακτηρίζεται από το άψογο κλίμα που επικρατεί μεταξύ των μελών της, καταλυτικός παράγοντας για την ανοδική πορεία της εταιρείας από την ίδρυσή της έως σήμερα.

Η εταιρεία μας επιλέγει συνειδητά την εξειδίκευση στους τομείς των νευροχειρουργικών και χειρουργικών αναλωσίμων με σκοπό την παροχή εξειδικευμένων υλικών και της απαραίτητης υποστήριξης που προϋποθέτουν τα εν λόγω υψηλής τεχνολογίας υλικά.

Από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα η ΑΚΑΗΑΙ έχει επιτύχει, μέσα από την σκληρή προσπάθεια όλων των μελών της, τη δημιουργία ενός πανελλαδικού δικτύου κάλυψης με έδρα την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, το οποίο καλύπτει το σύνολο της ελληνικής υγειονομικής επικράτειας. Κριτήριο για κάθε προϊόν στη γκάμα μας είναι ο συνδυασμός της ικανοποίησης του θεράποντος ιατρού από τη χρήση του υλικού και η ελκυστική τιμολόγηση που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της τρέχουσας χρονικής περιόδου.

Η επιλογή των υψηλής τεχνολογίας υλικών μας γίνεται μέσω συνεχούς παρακολούθησης της ευρωπαϊκής και παγκόσμιας αγοράς ιατροτεχνολογικών υλικών με την διασφάλιση αποκλειστικών συνεργασιών με εταιρείες όπως:

2004: Καθετήρες μέτρησης ενδοκράνιας πίεσης, εταιρείας RAUMEDIC ΑG, Γερμανίας

2005: Νευροχειρουργικά βαμβάκια (Patties), εταιρείας VOSTRA GmbH, Γερμανίας

2006: Υποκατάστατο μήνιγγας εγκεφάλου, εταιρείας ΒΙΟSYNTH LIFE SCIENCES, Ιταλίας

2012: Αιμοστατικές γάζες και πλέγματα, εταιρείας ΑLTAYLAR MEDICAL Ltd, Τουρκίας

2015: Συστήματα κρανιοστερέωσης και λαβίδες διαθερμίας, εταιρείας PRO MED INSTRUMENTS GmbH, Γερμανίας

2017: Βαλβίδες Υδροκεφάλου και εξωτερικές παροχετεύσεις ΕΝΥ, εταιρείας DESU MEDICAL INSTRUMENTS, Τουρκίας

2018: Κλιπς ανευρύσματας και εργαλεία μικροχειρουργικής, εταιρείας PETER LAZIC GmbH, Γερμανίας